De barcommissie heeft voor de elftalhulpdiensten even wat regels op een rijtje gezet waar je je aan moet houden als je bent ingedeeld: :
- Het team in totaal is verantwoordelijk voor de bezetting in de keuken en achter de limonadebar voor de totale periode dat het team is ingedeeld
- Het team levert maximaal 3 personen die ongeveer 1½ tot maximaal 2 uur in de keuken en achter de limonadebar hulp verlenen.
- De 3 personen zijn nodig, omdat er 1 de limonade moet schenken, 1 de frituur en 1 de tosti’s etc moet klaarmaken. Bij 2 personen wordt het behoorlijk vermoeiend en zwaar.
- Iemand uit het team, de coach, de begeleider, de manager, de aanvoerder of aanvoerster of iemand anders bepaalt wie, welke periode dient te helpen in de keuken en achter de limonadebar.
- Per 1½ uur krijgt iedere persoon 1 consumptie.
- Dat kan zijn 1 consumptie uit de keuken, dus iets te eten, of 1 drankje. Dus niet en iets te eten en iets te drinken.
- Als je iets wil eten of drinken meld je dit aan de barcommissaris die voor jullie de consumptie betaald.
- De barcommissaris vertelt wat er gedaan dient te worden en hij /zij bepaalt wat wel of niet mag of kan
- Iedereen, die in de keuken iets doet draagt een schort. In de kastje boven het werkblad liggen de schorten.
- Bij het niet na komen van bovenstaande regels wordt dit doorgegeven aan de barcommissie en deze commissie bepaalt of het desbetreffende team als “straf” een extra EHD moet draaien.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten